Nieuws

Haags OnderwijsFilmFestival met film De kinderen van juf Kiet

Bent u werkzaam in het Haagse onderwijs? Kom naar de zevende editie van het Haags OnderwijsFilmFestival op woensdagmiddag 22 februari in het Diamant Theater. 

De hoofdfilm van deze editie is de veelbesproken documentaire: De kinderen van Juf Kiet. Ook kunt u een onderwijsfilm- of documentaire naar keuze bekijken.

Het festival is volgeboekt. U kunt zich nog wel inschrijven voor de extra filmavond op 15 maart: www.haagsonderwijsfilmfestival.nl.

Over de kinderen van juf Kiet

De leerlingen uit de klas van juf Kiet komen uit landen als Eritrea, Irak en Somalië en zijn nog niet zo lang in Nederland. De leeftijd verschilt van zes tot twaalf jaar. Dat is volgens Kiet geen probleem. De regels zijn duidelijk in de klas. Als de kinderen bij Juf Kiet in de klas komen, spreken ze nog geen woord Nederlands. Ze heeft niet alleen de taak om de kinderen te leren lezen en schrijven, ook leert ze de kinderen hoe je met elkaar omgaat en samen problemen oplost.

Het Haags OnderwijsFilmFestival wordt georganiseerd door de werkgroep HOFF, bestaande uit: Lucas Primair Onderwijs, De Haagse Scholen, Diamant Theater, Resto VanHarte en Diamant College. 

HCO sponsort het Haags OnderwijsFilmFestival.

 

activiteiten

sm twitter sm pinterest

Partners

NT2-onderwijs is een gezamenlijk project van: partner bazalt partner hco partner rpcz
© Bazalt Groep